lauantai 12. joulukuuta 2015

KIITOS!

Partiovuosi alkaa lähestyä loppuaan. Näin adventin aikana uskon, että aiheita kolohiljentymisiin on keskimääräistä helpompi keksiä. Laumat ja vartiot siirtyvät useimmissa lippukunnissa pian joulutauolle. Siksipä käytän tämän viimeisen blogitekstini kiittelyyn.

Aloitin Pohjanmaan Partiolaisten hengellisessä jaostossa vuoden 2013 alussa. Näihin kahteen vuoteen on mahtunut monenlaista: hartausvihjarikoulutusta, hartauspaketin työstämistä ja sen julkaisu, tämä blogi ja jaostomme palsta piirilehti Puhurissa – näin esimerkkejä mainitakseni. Pestini päättyy nyt vuoden vaihteessa, ja on aika siirtyä kohti uudenlaisia partiotuulahduksia.

Kiitos jaoston tytöille Jullelle ja Lauralle, sekä tietysti Elinalle, joka minut houkutteli mukaan. Kiitos kaikille, jotka olette lukeneet hartauspakettia, tätä blogia tai muulla tavoin olette olleet mukana näissä kuluneissa parissa vuodessa. Kiitos ihan jokaiselle, jonka olen tänä vuonna saanut kohdata.Kiitin tässä muutama viikko sitten myös erästä pitkäaikaista lippukuntatoimijaa omasta kotilippukunnastani. Emme enää pariin vuoteen ole olleet samoissa kokouksissa, mutta aloin miettiä, etten ikinä ollut tainnut kiittää kaikista saamistani opeista. Voisin vaikka vannoa, että meille molemmille tuli kiitoksesta yhtä hyvä mieli.

Loppuvuoden (ja loppuelämän!) haasteeni teille ja meille kaikille on: muistakaa kiittää! Mistä olet tänä partiovuonna ollut erityisen kiitollinen? Ehkä joku kaveri on tehnyt vuodestasi ikimuistoisen, ehkä olet oppinut joltakulta tärkeitä asioita… Kerrotaan kiitollisuusasiat ääneen (tai vaikka kirjeellä tai joulukortilla), koska emme osaa lukea toistemme ajatuksia.


Näihin tunnelmiin – kiitos ja näkemiin!
Essi, jaoston pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti