maanantai 31. elokuuta 2015

Mitä kivaa on syksyssä?

Kesälomaa olisi ehkä ollut kiva jatkaa – varsinkin, kun tämän kesän lämpimät päivät vaikuttivat osuvan juuri siihen koulujen alun tienoille. Syyskuu kuitenkin lähestyy vääjäämättä, ja syksyihmisenä halusin nyt hieman syventyä tämän vuodenajan hyviin puoliin. (Joo, usko tai älä, mutta syksyssäkin on hyviä puolia!)


Mikä on sinun syksylemppariasiasi?

Ovatko rauhalliset koti-illat sinun juttusi? Vai viiletätkö mieluummin zumbaamassa, kahvakuulassa tai jääkiekkotreeneissä? (Partiota tietenkään unohtamatta.) Ehkä syysretken suunnittelu onkin se asia, joka saa sinut pitämään syksyä edes vähän mukavampana vuodenaikana. Ovatko mukavimmat villasukat raidalliset vai yksiväriset? Nautitko pimenevissä illoissa enemmän kynttilän vai taskulampun valosta?Ainakin minä itse nautin syksystä esimerkiksi siksi, että voi huoletta tallustella kumisaappaat jalassa vesilammikoissa ja lehtikasoissa, voi kietoa paksun kaulaliinan kaulaan, voi nauttia lehtien kellastuvista sävyistä, kirkkaasta syysauringosta ja välillä myös syyssateesta – oletko ikinä ajatellut, miten sade tuoksuu?

Arkeen paluu on kivaa myös siksi, että tulevan syksyn viikonloput voi sitten täyttää partio- ja muilla aktiviteeteilla. Sitä kivaa viikonloppuretkeä odottaessa on aikaa nauttia niin arkisista koulupäivistä, koloilloista, kotiruuasta, kavereiden seurasta, uusista ideoista sekä tietenkin levittää syksyinnostusta myös ympärille!

Koloillassa voi kokeilla esimerkiksi kivojen syksytekemisten listausta (haastetta saa esimerkiksi siitä, että hyväksytään vain tietyllä kirjaimella alkavat asiat, tai vain ulkona leikittävät leikit) tai esimerkiksi oman syksylemppariasian piirtämistä.Aurinkoisia syysiltoja toivottelee Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti