torstai 11. kesäkuuta 2015

Thursday waiting for love, waiting for love

Iloista päivää! Selasin tuossa Facebook-seinääni ja huomasin kaverini jakaneen testin "tämän niminen on elämäsi rakkaus". No olihan se pakko klikata auki ja vastata kymmeneen tiukkaan kysymykseen. 

Joten Petteri - where are you my love?! 

Tein tuossa taannoin myös Iltasanomilta testin, jonka mukaan olen tarpeeksi fiksu päästäkseni kokeet läpi ala-asteella, jeijj. Hensingin sanomilla oli vastaavanlainen kysely lukion oppiaineista, mutta sen mukaan minun valkolakkini tyssäisi pitkään matikkaan ja biologiaan. Onneksi oikeasta ylioppilastodistuksestani ei löydy kumpaakaa noista :D 

Tässä olisi yksi juhannuskokko, terve :D
Ja onhan niitä hupaisiakin testejä tullut tehtyä... mikä sotilasarvo olisin.... henkinen ikäni... ketä Salkkari-hahmoa muistutan....jne. Haluankin kysyä, kuinka moni muu viihdyttää itseään vastaamalla satunnaisesti muutamaan itsepohdiskelevaan kysymykseen? 

Testien tulokset naurattavat monesti, mutta tosissaan niitä ei kannata läheskään aina ottaa 
- paitsi nyt! Mulla on nimittäin tarjota teille viikon mittainen testi, jonka avulla saatte selville hyviä luonteenpiirteitänne. Olkaapa hyvä. 


Tarvitset kynää ja paperia. Alta löytyy lista erilaisia adjektiiveja. Valitse viikon ajan joka ilta kolme adjektiivia, jotka kuvastivat sinua juuri sinä päivänä. Kun viikon päästä luet listaasi, löytyy siitä hurjasti hyviä asioita itsestäsi. Onko jokin adjektiiveista vahvasti esillä? Se taitaa kuvastaa selvästi luonnettasi.  

Entä jos pyydät jotain perheenjäsentäsi tai kaveriasi miettimään tuosta listasta kolme sinua eniten kuvaavaa sanaa? Ovatko kehut samoja kuin omassa listassasi?Taiteellinen, Lahjakas, Hauska, Reipas, Iloinen, Onnellinen, Kaunis, Ahkera, Joustava, Luotettava, Rohkea, Voimakas, Myötätuntoinen, Nopea, Sosiaalinen, Ystävällinen, Antelijas, Kekseliäs, Rauhallinen, Tarkka, Huomaavainen, Avulias, Joku muu mikä?

Vartioilloissa tämä olisi hyvä harjoitus esimerkiksi tarpojaikäisille :)

Terveisin lauraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti